Κηδεια Γεννηματα / ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Η - Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία.

Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της.

Η κηδεία της φώφης γεννηματά. ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η
ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η from paidis.com
Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Όσα είπαν οι κόρες της στην κηδεία της. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Όσα είπαν οι κόρες της στην κηδεία της.

Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Όσα είπαν οι κόρες της στην κηδεία της. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία.

Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά.

Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η
ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η from paidis.com
Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Όσα είπαν οι κόρες της στην κηδεία της. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της.

Όσα είπαν οι κόρες της στην κηδεία της.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Όσα είπαν οι κόρες της στην κηδεία της. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε.

Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Όσα είπαν οι κόρες της στην κηδεία της. Η κηδεία της φώφης γεννηματά.

Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η
ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η from paidis.com
Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Όσα είπαν οι κόρες της στην κηδεία της. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Όσα είπαν οι κόρες της στην κηδεία της. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Κηδεια Γεννηματα / ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η - Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία.. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς.